Doggy's Fitness

Wil je iets leuks doen met je hond om je band met je hond te versterken en dan ook nog te werken aan zijn fysieke conditie en het zelfvertrouwen van de hond en ook van de baas? Dan is body and balance/ Doggy's Fitness zeker iets voor je hond.

Body and balance, turnen of fitness voor honden, is een heel leuke discipline om te doen met je hond. De hond moet er bijna niets voor kennen. Maar door samen te werken met je hond, werk je aan de band met je hond, aan zijn fysieke conditie en ook aan het zelfvertrouwen van baas en hond.    

 

Wat heb je nodig voor deze sport? Buiten een halsband en hondenlijn en heel veel snoep of het eten van de hond, heb je enkel een portie Goesting nodig.   

Welke honden kunnen deze sport doen? Zo goed als alle honden. Heeft je hond een gekend letsel of heeft hij ooit operaties ondergaan aan het bewegingsstelsel, gelieve dit vooraf te bespreken met de dierenarts of fysiotherapeut van je hond. Zo kunnen we de juiste oefeningen geven voor jou hond. Meldt het ook steeds bij inschrijving aan de instructeur. Deze honden kunnen zelfs baat hebben bij deze sport doordat ze hun spiermassa kunnen onderhouden of verbeteren.


Heb je interesse in deze sport en wil je een kennismakingsles of evenement hier rond organiseren in jou hondenclub of met je hondenvrienden, neem dan zeker contact op!

Toekomstige lessen worden nog ingepland, hou de website en facebookpagina in de gaten!

CONTACT ME

Dog's- Annaliese

Kriekenlaan 4

2240 Zandhoven

België

dogs.annaliese@gmail.com

0496/ 84 03 12

fb: https://www.facebook.com/dogs.annaliese

voedingsadviesvoordehond.be

  • Facebook

Op donderdagavond aanwezig tussen 17u30 en 19u30 in Wafstore Grobbendonk

WAFstore-favi.jpg

© 2023 by Andie the Dog Person. Proudly created with Wix.com

0496/84.03.12

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now